arch/ive/ief (2000 - 2005)

Mechelen: oproep voor de oprichting van een D14
by kennethrumes Saturday September 15, 2001 at 04:20 PM
kennethrumes@hotmail.com

Oproep voor een samenkomst van progressieve krachten in Mechelen om een eigen D14-comite op te richten en acties voor te bereiden. Iedereen welkom op 27/9 in 't Sentroem, Oude Brusselsestraat 30 te Mechelen vanaf 20h,

De progressieve krachten in Mechelen willen zich verenigen in hun strijd voor een betere wereld. In navolging van vele andere steden wil men in de Dijlestad een eigen D14-comite oprichten. Vandaar deze oproep om op 27/09 om 20h samen te komen in 't Sentroem in de Oude Brusselsestraat 30 te Mechelen. Bedoeling is om in oktober een eerste infovergadering te geven in Mechelen over de beweging voor een ANDERE globalisering dan die van de G8 en de Europese leiders. D14 wil een breed forum vormen, waarin elke progressieve beweging of individue onderdak vindt. Belangrijk is onze krachten te smeden en 'eenheid in verscheidenheid' te bereiken. TOT DONDERDAGAVOND!

Goed idee
by molly Saturday September 15, 2001 at 09:35 PM

Maar wie heeft er hier het initiatief toe genomen? Heeft dit iets te maken met de scholierenstaking die Internationaal Verzet onlangs in Mechelen organiseerde? Is er dan sprake van een ideologische bocht?... er moeten toch al enkele organisaties zijn die het initiatief nemen?

Een beetje meer duidelijkheid zou geen kwaad kunnen.