arch/ive/ief (2000 - 2005)

Genua picture report : GSF medical team
by mara Wednesday July 25, 2001 at 11:13 PM
maravanriet@hotmail.com

Genua picture report : GSF medical team

Genua picture report : GSF medical team

by Mara

Dit medisch team van het Genua Social Forum verzorgde vooral de 'licht gewonden'. Dat zijn mensen die begast zijn, vertrapt zijn of slaag hebben gehad van de politie. Toch vergeet men vaak dat gas ook dodelijk kan zijn. In de wereld zijn er reeds 6 doden bekend, rechstreeks als het gevolg van traangas. Gas zou zelfs het DNA aantasten. Een maand na Seattle stierf een AIDS patient, veel sneller dan voorzien.Dokters denken dat dit een gevolg was van het traangas.Zieke mensen, ouderen en kinderen hebben evenveel recht om te betogen. In dacht opzicht is het overdreven gasgebruik van de politie levensgevaarlijk.

Het team van dokter Masimo werkte in veel gevaarlijkere omstandigheden. De dokter moest huilen omdat hij de doodgeschoten jongen niet meer had kunnen helpen.

 
 
 
 
 
 
 
 

tof
by tof Wednesday July 25, 2001 at 11:34 PM

tof

dodelijk gas??
by Peter Sunday July 29, 2001 at 02:14 PM

In de wereld reeds 6 doden bekend van de gevolgen van traangas? Wereldwijd sterven jaarlijks meer mensen ten gevolge van verstikking in een kippebout!!! De sterfgevallen die "mogelijk" aan CS te wijten zijn waren dan nog een combinatie van gevaarlijke doses drugs, positionele asfyxie en in één geval liep een kerel onder een auto nadat ie traangas in het gezicht had gekregen. Niet echt een onaanvaardbaar geweldsmiddel wanneer kasseien en benzinebommen ertegenover staan...

Peter een beetje politie agent ??
by han Monday July 30, 2001 at 10:50 AM

Uit de verschillenden tussenkomsten van Peter hier op de website kan je maar een ding opmaken.
Peter heeft serieuse affectie voor de politie en het politie optreden.
Peter er sterven dagelijks 30.000 kinderen van armoede en ziektes (die eenvoudig te genezen zouden zijn).
Daarbij is het aantal doden van een atoombom eigenlijk verwaarlosbaar in jou logica, zeker aks je weet dat die atoombom bescherming bied tegen schurkenstaten als China, Korea, Irak, Libie, Rusland,.....
Om maar even de absurditeit van je logica aan te geven.

Peter wil ook niet geweten hebben zoals uit bovenstaand rapport blijkt, dat het traangas in de eerste plaats werd gebruikt tegen vreedzame manifestanten en niet zozeer tegen het zogezegde Black Block.
Het zogenaamde Black Block kon uren lang ongestoord zij ding doen, en zoals uit verschillende getuigenissen blijkt en ik zelf ook heb kunnen vaststellen onder escorte van Politie.

Er werd in Genua me scherp geschoten, dat resuteerde in een dode en meerdere zwaar gewonden.
Er werd in Genua overvloedig gebruik gemaakt van alerlei soorten traangas, de gevolgen daarvan zullen we pas over enkele maanden zoniet jaren kennen. (traangas kan zodanig op je inwerken dat je genetische misvormingen krijgt).
Er werd in Genua op demostranten ingereden met allerlei soorten politie voertuigen, ook dat leverede meerdere zwaar gewonden op.
....

En dat alles werd enkel en alleen gebruikt Om Bush en co een driedaags spektakel te laten opvoeren.
En dat alles terwij er gedurende die drie dagen spektakel, ter ere van de vrije markt, 90.000 kinderen stierven in de derde wereld en een jongeren in Genua die vond dat die genocide nu maar eens moest stoppen.

Beste Peter,
by Mara Monday July 30, 2001 at 02:06 PM

In dit document vind je een uitgebreid rapport over :
- de toenemende militarizering van de politie
- de dodelijke effecten van zogenaamde ‘non lethal weapons ‘, zoals traangas en pepperspray..
- de oorlog die wordt gevoerd tegen de gewone mensen op straat.
etc…

Ik denk dat het eten van een kippepootje niet vergelijkbaar is met de onvrijwillige blootstelling aan gas.

Bovendien wil ik jou hiermee niet overtuigen (het laat me koud wat Peter denkt), maar ik wil iedereen uitnodigen die hierover oprecht meer wil weten dit document te lezen.
Bovendien staan er in de bronnen nog werken vermeld die het dodelijk effect van 'non lethal weapons' bestuderen.