arch/ive/ief (2000 - 2005)

"HET ONRECHT IS NIET ANONIEM" B.Brecht
by ELFURIO Wednesday June 20, 2001 at 08:41 PM

Hoe mensen die serieus antikapitalistisch menen te zijn toch meehuilen met de extreemrechtse moralizerende "hooliganpraatjes" van de bedrijfsmedia-monopolies en de politieke politie gaat mijn logika te boven.Echt antikapitalisme, socialisme,hoe je het ook wilt noemen is gebaseerd op het geloof dat leven niet te koop is!

De vrouwen en mannen die zich militant tegen een totaal doorgeslegen politieleger verdedigden krijgen overal de volle laag. Niet enkel van faschos, flikken of politiekers maar ook door "eigen" mensen:
-er zou niemand boven de 25 bijgezeten hebben???? (gewelddadige snotneuzen,....
-het zouden hoofdzakelijk rebelse verwende klassejongeren zijn????(alsof er geen arbeiders of boerenprotest was)
-het zou een internationaal reizend anarchistisch circus zijn????
-er zou massale politieinfiltratie geweest zijn in het zwart blok die uit was op rellen om de massale vreedzame protesten te verdringen.
Dat er wel provocateurs zullen tussengezeten hebben kan niet anders met zo'n massa.Deze hebben de situatie ongetwijfeld ook doen escaleren maar reeds dagen vooraf was er een uiterst provocatieve behandeling van de demonstranten.Na het zoveelste geweld zonder aanleiding van de politie zijn veel(tientallen,honderden,...) radikalen zich beginnen verweren met opgebroken boulevardkasseien en in de eerste verwarring bij de flikken gebruik gemaakt om de winkelstraat met haar symbolen van de vijand eens goed aan te pakken,so fucking what????Is dat een reden om met scherp te schieten op stenengooiers?Waarom wordt er eigenlijk geprotesteerd tegen Israel?Een ruit van een multinational breken of een steen gooien naar een robocop of pepperspraykanon blijkt voor het grootste deel der demokratische,traditioneellinkse en pacifistische "liberale sociaaldemokraten" al een legitimatie om at point blank in broad daylight iemand dood te schieten???
Wanneer betogersters 10 000fr financiele schade bij een oppermachtige,superrijke wereldketen veroorzaken dan mogen ze als konijnen,sorry "politieke hooligans" op straat worden afgeknalt?Gebrek aan normen of kwaad opzet!!!!
Over de aanslepende genocidepolitiek tegen het zuiden en de structurele extreem gewelddadige vluchtelingenpolitiek en economische criminaliteit wordt gezwegen wanneer gediscussieerd wordt over het gooien van enkele stenen of enkele schadeclaims bij de verzekering.......
RESISTANCE TO STATE TERRORISM AND ECONOMIC OPPRESSION IS NECESSARY AND LEGITIMATE!!!FIGHT DA POWER!!!!ORGANISE AUTONOMOUS RESISTANCE!!!!!