arch/ive/ief (2000 - 2005)

Afractie treedt op in verzorgingsinstelling Borgerstein
by Kenneth RUMES Saturday, Feb. 26, 2005 at 10:42 AM
afractie@hotmail.com

De vriendenvereniging Afractie die zich het lot van talloze projecten in Afrika aantrekt, heeft een samenwerking gesloten met de verzorgingsinstelling Borgerstein.

Na eerder samenwerkingen met St-Maartenziekenhuis, Jokerreizen, SJABI-Puurs en recent nog Sint-Ursula Lier en Sjowtime, richt Afractie zich nu op de gehandicaptensector.
Bedoeling is geld in te zamelen voor de talibés in Yoff (zie http://users.pandora.be/talibé ). Afractie, gesticht door Kenneth en Anja, is intussen uitgegroeid tot een groep van een tiental betrokkenen...
Borgerstein stelt hiervoor middelen ter beschikking en zal na de paasviering potloden verkopen...
In ruil daarvoor zullen 4 leden van Afractie komende woensdag 2/3 om 15u optreden in Borgerstein voor de bewoners. Tijdens een voorstelling van 1 uur, zullen zij 'Het verhaal van een eend' vertellen. In dat verhaal wordt verteld hoe de mascotte van Afractie, de eend Diouf, naar Senegal reisde en geconfronteerd werd met de problematiek van de Talibés... Voor Afractie is het een uitdaging om een eigen toneelvoorstelling op poten te zetten. Bovendien is de voorstelling interactief en is er uitgebreide wisselwerking met het publiek.
Samen met de verzorgingsinstelling Borgerstein hebben wij de eer u uit te nodigen, woensdag 2/3 vanaf 14h45 in de kapel van Borgerstein, Berlaarbaan, Sint-Katelijne-Waver.
Voor meer info kan u terecht bij Kenneth RUMES: 0478764285 of bij Afractie 015/216602, afractie@hotmail.com
info over afractie vindt u ook op de site: http://www.nadevloedgolf.tk