arch/ive/ief (2000 - 2005)

vlaams blok naar 40% op 13 juni!
by Ministerie van Agitatie Friday, Apr. 23, 2004 at 3:28 PM

Het Vlaams Blok wordt veroordeeld als racistische partij en start prompt een campagne rond vrije meningsuiting.

Het proces dat het Centrum en de Liga tegen het Blok hebben aangespannen en meer nog, het vonnis van de rechtbank zijn een goeie zaak voor alle antif-fascisten en anti-racisten. Het geeft niet alleen een juridische onderbouw aan het cordon sanitaire, maar het schept tevens mogelijkheden om telkens op te treden tegen de partij en zij die eraan meewerken.
Zowel het Parlement (dat het Blok een dotatie geeft) als de Post kunnen bijvoorbeeld onder druk gezet worden. Het vonnis is terecht historisch genoemd en een belangrijke mijlpaal.

Maar wat betekent dat bijvoorbeeld concreet voor de komende verkiezingen? Het Feodaal Planbureau van het Ministerie van Agitatie maakt al langer voorspellingen op de website http://www.ambras.org. Ondermeer analyseren we de beursevolutie en de werkloosheidscijfers en gaan we op basis van socionomische modellen de toekomst voorspellen.

We hebben dat ook gedaan voor het Vlaams Blok. En wat blijkt? Houduvast aan de takken van de mast: het Blok haalt bij de verkiezingen van 13 juni in Antwerpen niet minder dan 40%. Tenzij we daar een stokje voor steken natuurlijk.

Allemaal een tandje bijsteken dus!

Meer info over het socionomisch model, de verkiezingsuitslag van 13 juni a.s. en wat te doen op http://www.ambras.org