arch/ive/ief (2000 - 2005)

IARD 2003 - namens EDEV: bedankt !!
by Arnoud Koenen - acties en campagnes EDEV Friday December 12, 2003 at 02:11 PM
campagnes@edev.nl +31 (0)70 38 33 699

Afgelopen woensdag 10 december was het dan zover: Animal Rights Day 2003! Velen wisten het al en keken er naar uit: de herdenkingstocht door Rijswijk.

Hoewel er nog niet “officieel” geteld is, woonden meer dan 200 mensen deze tocht bij! Ook was massaal de media aanwezig: nationale en regionale kranten, radio- en televisiestations, noem maar op! Alle deden verslag van deze vreedzame tocht, waar niet alleen de meer dan honderdduizend dieren die sinds 1960 binnen de Apenhel zijn doodgemarteld herdacht werden, maar ook aandacht gevraagd werd voor de 1500 apen die momenteel nog steeds gevangen zitten in ditzelfde martelcentrum.

Via deze weg wil ik je namens iedereen bij EDEV bedanken voor het meelopen in de tocht, het verspreiden van de folders en / of posters of op welke andere wijze jij hebt bijgedragen deze tocht een succes te maken. Dit vraagt zeker om een herhaling... met nog meer mensen!

We hopen dat je het leuk (hoewel de reden van de tocht uiteraard verre van leuk is!) en indrukwekkend vond. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden!!

Nogmaals bedankt en we hopen je snel weer te zien bij andere acties van EDEV. Heb je je nog niet aangemeld? Dan horen we graag van je via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Met diervriendelijke groet,

Arnoud Koenen,
acties en campagnes EDEV – Een DIER Een VRIEND
E-mail: campagnes@edev.nl, tel: 070 38 33 699

PS: schrijf alvast op in je agenda - op zaterdag 24 april 2004 is het Wereldproefdieren Dag. Op deze, of op vrijdag 23 april, zal EDEV wederom groots uitpakken. Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar graag zien we je dan weer (maar liever eerder natuurlijk!).