arch/ive/ief (2000 - 2005)

Kroesje Vlaanderen is gestart
by Kroesje Vlaanderen Tuesday December 09, 2003 at 01:05 PM
info@kroesje.be 02 289 01 72 Watteeustraat 10 - 1000 Brussel

Zelfs Sinterklaas kon er niet aan voorbij: sedert 6 december is Kroesje gestart. Een ludiek initiatief dat na Nederland ook Vlaanderen vol wil hangen met kleurrijke zwart-wit posters. Alle macht aan de Pieten (en hun zusters)!

Kroesje Vlaanderen i...
08_augustus_raymond_widawski.jpg, image/jpeg, 512x308

Wat doet Kroesje?

Kroesje moeit zich op ludieke, spitsvondige wijze met het vaak te eenzijdige maatschappelijke debat. Dat doen we via korte kernachtige teksten die we op posters verspreiden (witte letters op een zwarte achtergrond, op een handig A3-formaat). Kroesje legt zo op een originele manier de vinger op de wonde. Kroesje wil in heel Vlaanderen zichtbaar worden om zoveel mogelijk mensen aan het denken te zetten.
Via onze opvallende posters willen we een zo breed mogelijk publiek bereiken. In bedrijven, vakbonds- of mutualiteitsgebouwen, scholen, universiteiten, culturele centra, bibliotheken, Wereld- en niet-Wereldwinkels, cafés, jeugdhuizen, sportclubs, studentenkoten, of gewoon bij je thuis, …

Wat kan u doen?

Ø Verzin mee slogans: op het interactieve gedeelte van de Kroesje-website http://www.kroesjevlaanderen.be kan iedereen slogans posten; de beste slogans worden in posterformaat gelayout; om de twee maanden verschijnt een nieuwe affiche.
Ø Verspreid onze posters: u kan onze posters downloaden vanop onze website of intekenen op een voordelig jaarabonnement op onze gedrukte posters.
Ø Maak reclame voor Kroesje: een banner voor op websites en een advertentie voor in tijdschriften kan u vanop onze website downloaden.
Ø Word Kroesje-contactpunt: u wil uw buurt volhangen met Kroesje-posters, met een groepje vrienden brainstormen over nieuwe slogans, of mee promo-acties opzetten om Kroesje bekend te maken.

De eerste Kroesje-poster.
by Kroesje Vlaanderen Tuesday December 09, 2003 at 01:05 PM
info@kroesje.be 02 289 01 72 Watteeustraat 10 - 1000 Brussel

download PDF (27.1 kibibytes)

Gratis te bestellen wia http://www.kroesje.be.