arch/ive/ief (2000 - 2005)

Michael Moore beschuldigt gratuit Mumia Abu-Jamal
by Ministerie van Agitatie Monday October 20, 2003 at 12:09 PM
ministerievanagitatie@yahoo.com

International Concerned Family and Friends of Mumia Abu-Jamal (ICFFMAJ) eist van Michael Moore dat hij de bewijzen publiekelijk produceert waarop hij zijn conclusie van "de waarschijnlijke" schuld van Mumia Abu-Jamal baseert.

Michael Moore: Bewijs uw beweringen!

Michael Moore beweert in zijn boek "Dude, where's my country?" dat Mumia Abu-Jamal, de journalist die in de VS ter dood veroordeeld werd en sinds '82 op deathrow zit, schuldig is. Hij schrijft:
"Mumia heeft waarschijnlijk de flik gedood. Daar,ik heb het gezegd. Dat wil niet zeggen dat men hem een rechtvaardig proces moeten ontzeggen of dat hij ter dood gebracht moet worden. Maar omdat men niet wil dat de doodstraf bij hem - of wie dan ook - wordt uitgevoerd, hebben de inspanningen om hem te verdedigen misschien het feit uit het oog verloren dat hij die flik heeft gedood. Dat neemt niets weg van de welsprekendheid van zijn geschriften of commentaren noch aan het belang van de plaats weg die hij nu inneemt op de internationale politieke scène. Maar hij heeft waarschijnlijk die flik gedood."

Mumia Abu-Jamal:
"Ik heb niet op de officier van politie Daniel Faulkner geschoten. Ik heb niets met de moord van de officier Faulkner te zien. Ik ben onschuldig." Mumia Abu-Jamal, verklaring onder eed

Arnold R. Beverly:

"I was present when police officer Daniel Faulkner was shot and killed in the early morning hours of December 9, 1981 near the corner of Locust and 13th Streets. I have personal knowledge that Mumia Abu-Jamal did not shoot police officer Faulkner.

I was hired, along with another guy, and paid to shoot and kill Faulkner.
Faulkner was shot in the back and then in the face before Jamal came on the scene. Jamal had nothing to do with the shooting."

International Concerned Family and Friends of Mumia Abu-Jamal (ICFFMAJ) eist van Michael Moore dat hij de bewijzen publiekelijk produceert waarop hij zijn conclusie van "de waarschijnlijke" schuld van Mumia Abu-Jamal baseert. Wij zijn ons wel degelijk bewust van het feit dat Moore een massale promotie van zijn boek zal voeren. Het boek brengt de kwestie van onschuld van Mumia Abu-Jamal in het geding. Het is dus fundamenteel dat dit probleem onmiddellijk via een openbaar debat wordt behandeld.


ICFFMAJ daagt Michael Moore uit op de reeds voorziene openbare fora van 1 november of 9 december - of waar en om het even welke andere datum en uur van zijn keuze - teneinde er zijn gratuite bewering in het openbaar te staven. De Oscarwinnaar zal zeker uitgenodigd worden voor verschillende ontmoetingen met de media om de talrijke beschuldigingen die in zijn laatste werk voorkomen te bespreken. ICFFMAJ zal geen vrede nemen met de uitlatingen tot een datum is vastgesteld opdat Michael Moore's verklaringen publiekelijk opgehelderd en worden. Wij wensen door Michael Moore gecontaceerd te worden teneinde publiekelijk dit zeer belangrijke vraagstuk te bespreken. ICFFMAJ strijdt hardnekkig om de bewijzen van onschuld die gedurende meer dan 20 jaar in deze zaak werden verdonkeremaand onder de aandacht te brengen en laat loze beweringen als die van Michael Moore niet paseren zonder de uitdaging aan te nemen.

check zelf de zgn. bewijslast:
http://www.ambras.org/_cursus/alert.htm
lees het interview dat de Minister van Agitatie had met Mumia Abu-Jamal
http://www.ambras.org/_interview/mumia.htm
luister naar een 1 uur durende radiodocumentaire van de Minister van Agitatie over Mumia Abu-Jamal en MOVE:
http://www.ambras.org/_radio/mumia.htm