arch/ive/ief (2000 - 2005)

Steun Indymedia Bolivië
by Vertaald door Guido Friday October 17, 2003 at 03:02 PM
[posted by han]

Indymedia Bolivië bevindt zich in de meest moeilijke situatie waarin een imc zich kan bevinden. Hier is wat materiaal waardoor je imc-Bolivië kan helpen.

Donate

IMC Bolivië bevindt zich in de meest moeilijke situatie waarin een imc zich kan bevinden. Hier is wat materiaal waardoor je imc-Bolivië kan helpen.


Op dit moment heeft IMC Bolivië geld nodig om hun apparatuur te kunnen betalen. Andere IMC’s in Latijns-Amerika hebben geld nodig om te kunnen reizen naar Bolivië om daar te kunnen helpen. Hier volgen enkele ideeën om daar aan mee te helpen.

Donaties via Paypal

Het is nu mogelijk om geld te storten voor a) IMC Bolivië en b) voor de families van de vermoorde mensen online. Plaats deze info aub. op een zichtbare plaats op de top van uw website.

IMC Bolivië : http://tinyurl.com/qw2d (korte versie)

https://www.paypal.com/xclick/business=evan%40indymedia.org&item_name=bolivia_indymedia&item_number=CM I&no_shipping=1&no_note=1&tax=0¤cy_code=USD (large version)

FAMILIES: http://tinyurl.com/qw2o (korte versie)

https://www.paypal.com/xclick/business=evan%40indymedia.org&item_name=bolivia_familiares&item_number=f amiliares&no_shipping=1&no_note=1&tax=0¤cy_code=USD

Donaties via rekeningnummers binnen de EU

We heben een rekeningnummer gevonden waarmee we donaties kunnen verzamelen. Mensen kunnen het moeilijk vinden om via Internet hun gegevens door te geven of beschikken niet over een kredietkaart. Met dit rekeningnummer is het mogelijk om geld te storten vanuit andere Europese landen naar het rekeningnummer in Duitsland zonder extra kosten.

Plats dit aub. Zichtbaar op uw site (als je lezers zich in de EU bevinden/ een Europees banknummer hebben!) Je kan eveneens een kleine banner gebruiken en linken naar deze pagina met meer gedetailleerde informatie:

Stort AUB geld voor IMC-Bolivië.
Je kan ook geld storten van gelijk welke bank binnen de EU geld overschrijven naar dit bankrekeningnr. zonder extra kosten. Het kost evenveel als een overschrijving in je eigen land! Het enige wat je nodig hebt is een speciaal overschrijvingsformulier van je bank of je kan gebruik maken van online-faciliteiten als die aangeboden worden en het IBAN-nr. invullen ("Internationaal Bank Rekeningnummer.") and BIC ("Bank Identificatie Code"). En het bedrag van de storting natuurlijk.__

Het rekeningnummer:

Nachrichtenpool Lateinamerika (--> Owner)

Postbank Berlin (--> Bank)

IBAN no: DE78 1001 0010 0016 2641 08

BIC: PBNKDEFF


ALLEEN voor Duitsland!:

Kto-Nr 16264-108

BLZ 100 100 10

statt IBAN + BIC

Mededeling: "IMC Bolivia" -->dit moet zeker ergens vermeld worden, anders gaat het geld ergens anders naartoe!


http://docs.indymedia.org/view/Local/ImcGermanyBoliviaSoli