arch/ive/ief (2000 - 2005)


Affiche l'article sans les commentaires

EEF: Europees Onderwijs Forum in Berlijn
by EEF Friday July 11, 2003 at 03:04 PM
info@eef2003.org

Van 18 t/m 20 September vindt het Europees Onderwijsforum in Berlijn plaats. Tijdens het forum zullen er ook diverse aktie zijn. Aanleiding is de topontmoeting van de Europese ministers van onderwijs die tegelijkertijd in berlijn zal plaats vinden.

De topontmoeting van de ministers (meer info http://www.bologna-berlin.de )is een konferentie over het Bologna-proces. Het onderwijs veranderd snel in de laatste paar jaar: steeds verder gaande commercialisering (GATS en transnational education!)en een verandering van accenten in de opnderwijspolitiek bepalen het beeld. Wij willen met het Europees onderwijsforum onze eigen visie van het toekomstige onderwijs ontwikkelen en zien dit forum als een voorbereidende stap richting het Europees Sociaal Forum in Parijs.

Tijdens het europese onderwijsforum kunnen groepen en personen workshops die met onderwijs te maken hebben aanbieden. Om een workshop aan te melden moet je het aanmeldingsformulier op onze website downloaden http://www.eef2003.org taal kiezen en dan naar de pagina downloads ), invullen en naar programgroup@eef2003.org sturen.

Ook zoeken we personen en groepen die de oproep(onder dit bericht) voor het forum willen ondersteunen. Als je dat wilt, stuur een mail naar info@eef2003.org en vermeld je naam (personen) of de naam van de organisatie, en de stad en het land waar je vandaan komt. Verder nog: ik/wij ondersteunen de oproep van het EEF 2003

Meer informatie op:
http://www.eef2003.org