arch/ive/ief (2000 - 2005)

Vredesmars + Vredesconcert Paasmaandag 21 april
by vrede@vrede.be Monday April 07, 2003 at 04:35 PM
vrede@vrede.be -

Paasmaandag 21 april: Vredesmars en Vredesconcert Met een grote vredesmars en vredesconcert wil het Anti-Oorlogsplatform de druk op de ketel houden met één luide kreet: ‘Stop de oorlog, stop het doden'.

-- Paasmaandag 21 april: Vredesmars en Vredesconcert --

Met een grote vredesmars en vredesconcert wil het Anti-Oorlogsplatform de druk op de ketel houden met één luide kreet: ‘Stop de oorlog, stop het doden'.

- Vredesmars -
Met de vredesmars willen we even opnieuw aanknopen bij een oude traditie van marsen op paasmaandag. vertrek vanuit Leuven:

Afspraak: 9u van op het Ladeuzeplein voor een lange voettocht richting Brussel.
Er is een middagpauze voorzien in Tervuren. Mensen die niet het hele traject willen afleggen kunnen daar aansluiten. Vertrek vanuit Tervuren is voorzien om 13u. Vandaar gaat het verder naar Brussel richting Jubelpark (‘Cinquantenaire).
Breng vlag en wimpel mee, trek stevige stapschoenen aan en laat je stem horen.
(het kan zijn dat er nog een tweede mars vertrekt vanuit Aalst/Denderleeuw. We houden u op de hoogte)

Vredesconcert
Begin: 15u30

Tal van artiesten hebben al toegezegd om deel te nemen aan het vredesconcert dat zeker tot middernacht zal duren. Binnenkort krijgt u een eerste lijst van de deelnemers. De vzw Recht tegen Onrecht staat in voor de praktische organisatie van het gebeuren.

Helpende handen:
Wij zoeken heel wat mensen die kunnen helpen bij het uitvoeren van een hele reeks van taken zoals veiligheid, opzetten materiaal (dag ervoor), backstage en onderhoud, secretariaat, podium, nachtwacht, drankverkoop, afbraak, opkuis, verkoop stickers en T-shirts, verkoop bonnetjes, etc...

Bent u geïnteresseerd, geef dan alvast uw naam en telefoonnummer door op vrede@vrede.be Laat ook alvast weten welke uren u zich kan vrijmaken.

De organisatie van het vredesconcert kost geld. Steun kan op rek.nr. 001-1909531-65 (vermeld ‘vredesconcert')