arch/ive/ief (2000 - 2005)

AALST Stille vredesbetoging 1/4
by karel de naeyer Sunday March 30, 2003 at 11:32 PM

Waardige stille betoging van Aalsterse carnavalisten en sympathisanten op dinsdag 1 april 2003 om 20.00 uur op de Grote Markt in Aalst

gekopieerd van de site planetajoin.be :

Waardige stille betoging van Aalsterse carnavalisten en sympathisanten op dinsdag 1 april 2003 om 20.00 uur op de Grote Markt in Aalst GEEN APRILGRAP

HET SCHRIJVEN VAN KAREL DE NAEYER:

Beste Carnavalisten,
De oorlog is in Irak losgebarsten. Los van alle politieke beweegredenen, ver verwijderd van de idee om er politieke of enige andere munt uit te slaan, maar met de visie om onze stad en vooral onze carnavalsvierders en hun carnavalimago op een positieve manier onder de aandacht van de hele mediawereld te brengen,heb ik op de Prinsengardedag,het voorstel gedaan,waarvan ik in de volgende lijnen,de visie,doelstelling en realisatiemogelijkheden uit de doeken zal doen.
In het teken van ''VRIENDSCHAP,VRIJHEID EN VREDE'' willen wij vooral aan VRT en VTM maar ook aan alle andere mediacollega's met beeld , klank en stilte tonen dat het Aalsterse Carnaval méér is dan wat vroeger werd vertoond.
WAT:

-Waardige stille wake (+/-15 minuten) op de Grote Markt "ROND" het RONDPUNT.
-Geen afsluitingen,NIET BETREDEN VAN HET PRACHTIG AANGELEGDE PERK.

PROGRAMMA
- Rond 19.45 uur massaal verzamelen op de Grote Markt in het teken van een waardige carnavalbetoging
- Geen wagens,geen koetsen maar wel theelichtjes,fluo-sticks,witte sjaals,witte oplaatbare ballonnen,carnalpetjes,carnavalkentekens,carnavalneusjes of carnavalstrikjes.
-Om 20.00 uur verwelkoming door KAREL DE NAEYER
-Muziekwake : Adagio voor strijkers-Samuel Barber,gevolgd door korte tekst
-Slot een simpel klein lieken en loslaten van ballonlogo

ALS HET REGENT BRENGT EEN PARAPLU MEE

BEDANKT VOOR DE MASSALE OPKOMST

KAREL DE NAEYER