arch/ive/ief (2000 - 2005)

Oude Sokken meld jullie!!
by Joachim De Maeseneer voor JNM Wednesday March 05, 2003 at 08:16 PM
info@jnm.be 09/223 47 81 Kortrijksepoortstraat 192 te 9000 Gent

OPROEP! Oude Sokken van JNM, BJN en Wielewaaljongeren, meld jullie!! Op 5 april viert JNM haar 20-jarig bestaan sinds de fusie van BJN en Wielewaaljongeren in 1983. Wij willen via deze weg alle Oude Sokken uitnodigen om samen met ons het jubileum te vieren. Het jubileum begint met een actie van de MWG, gevolgd door een gezamenlijke maaltijd, een natuur/milieuquiz (tussen de afdelingen mét hun Oude Sokken), optredens, volksdans en een fuif. Voor meer info kunnen jullie zich wenden tot jullie oude afdeling of tot nationaal (info@jnm.be of 09/223 47 81). Meer info volgt ook op www.jnm.be.

Geachte,

JNM is een jeugdvereniging voor en door jongeren die met natuur en milieu bezig zijn. Op 5 april viert JNM haar 20-jarig bestaan sinds de fusie tussen de BJN (Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie) en de Wielewaaljongeren in 1983. We starten met ons jubileum in De Panne met een ludieke actie die door de Milieuwerkgroep (MWG) wordt georganiseerd. Daarna gaan we naar Diksmuide waar we ons 20-jarig jubileum verder vieren met een gezamenlijke vegetarische en biologische maaltijd, een natuur/milieuquiz tussen de afdelingen, optredens, volksdans en een spetterende fuif om de dag af te sluiten.

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat er op het jubileum zoveel mogelijk ‘Oude Sokken' aanwezig zijn. Oude Sokken zijn ex-JNM'ers die ouder zijn dan 25 jaar, want je kan maar tot je 25ste actief zijn in de JNM. We hebben echter enkel die Oude Sokken die in 2000 26 geworden zijn in ons digitaal archief. We kunnen wel iedereen traceren vanaf 1997. Om de Oude Sokken van JNM, maar ook van BJN en Wielewaaljongeren van de jaren hiervoor alsnog te bereiken, willen wij nu een oproep lanceren (zie hieronder). Wij hopen op deze manier Oude Sokken te bereiken die we anders zouden missen.

Dank bij voorbaat en met vriendelijke groeten,

Joachim De Maeseneer
JNM-perswerking

***********************************************************
OPROEP!

Oude Sokken van JNM, BJN en Wielewaaljongeren, meld jullie!!
Op 5 april viert JNM haar 20-jarig bestaan sinds de fusie van BJN en Wielewaaljongeren in 1983.
Wij willen via deze weg alle Oude Sokken uitnodigen om samen met ons het jubileum te vieren.
Het jubileum begint met een actie van de MWG, gevolgd door een gezamenlijke maaltijd, een natuur/milieuquiz (tussen de afdelingen mét hun Oude Sokken), optredens, volksdans en een fuif.
Voor meer info kunnen jullie zich wenden tot jullie oude afdeling of tot nationaal (info@jnm.be of 09/223 47 81). Meer info volgt ook op http://www.jnm.be.
***********************************************************