arch/ive/ief (2000 - 2005)

England betaalde Al-Qaida om Kadafi te vermoorden
by Guido Tuesday November 12, 2002 at 12:41 PM

Volgens een artikel in The Observer heft de Britse geheime dienst M16 geld gegeven aan een cel van Al-Qazida om zo in 1996 Kaddafi te laten vermoorden. Poginen om Ben laten te arresteren of voor een rechtbank te brenegen werden verhinderd.

Volgens een artikel in The Observer heft de Britse geheime dienst M16 geld gegeven aan een cel van Al-Qazida om zo in 1995 Kadafi te laten vermoorden.
Pogingen om Ben laten te arresteren of voor een rechtbank te brengen werden verhinderd.

Deze informatie werd vernomen van spion David Shayler die vorige week een proces kreeg en een gevangenisstraf kreeg van drie maand wegens het vrijgeven van handelingen van M16.

Het zou gegaan hebben om 100.000 pond.


"he paper added that "the allegations have emerged in the book Forbidden Truth , published in America by two French intelligence experts" who reveal that Libya issued the first warrant for the Interpol to arrest Osama Bin Laden in March 1998 and that an advisor for the French President Jacques Chirac, the American and British intelligence agencies tried to hide the reality of this memorandum and underestimated the significance of the threat he constitutes against the West."


"Ashur Shamis, a Libyan expert on radical Islam said: 'There was a rise in the activities of the Islamic Fighting Group from 1995, but many in Libya would be shocked if MI6 was involved."

Voor meer info:


http://www.arabicnews.com/ansub/Daily/Day/021111/2002111108.html

http://politics.guardian.co.uk/news/story/0,9174,837333,00.html

Het leuke aan dit verhaal is dat het vorige maand al in enkele Engelse kranten stond, maar na even op line te zijn, verdween.

Zie hiervoor:

http://www.propagandamatrix.com/shayler_gate.html


Lees het boek 'Ben Laden, la vérité intderdite', je kan dan een beetje volgen wat er nu aan het gebeuren is.

Eén van de auteurs is een advocaat voor de nakomelingen van de slachtoffers van 11-9. Die hebben een klacht aangespannen tegen vooraanstaande Soudies. Het boek handelt in vier hoofdstukken over hoe stout de Saudies wel zijn en hoe ze geld gaven aan Ben Laden.

Vergeet ook niet dat John Major, Bush zijn vader en enkele Ladens samen in de RVB van de Crlylegroup zitten. De Ladens zijn er kort na de aanslagen van 11-9 uitgestapt, kwestie van de Carlyle groep niet in opspraak te brengen.
De Carlylegroep handelt in wapens en heeft ondertussen een aantal diensten van het Engels leger onder haar hoede genomen.

Het boek heeft het ook over de FBI-agent die de Phoenix-memo(die waarschuwde voor aanslagen met vliegtuigen)er geen gevolg aangaven verandere hij van werk, op 9-9 werd hij hoofd security bij het WTC-New York, twee dagen nadien was hij dood.