arch/ive/ief (2000 - 2005)

Reclaim the streets and forests!!!
by Peter Morlion Friday August 02, 2002 at 02:44 PM
dikkexpierre@yahoo.com

Ondanks wat vele mensen waarschijnlijk denken is het Lappersfortbos nog niet volledig gered. De busstelplaats komt er dan niet, maar de viervaksbaan dreigt nog.

De viervaksbaan zou dienen om de Baron Ruzettelaan te ontlasten (die nu niet zo stropvol zit). Ook zou de vaart rechtgetrokken worden.
Om de druk nu op te voeren om heel het Lappersfront te redden is er een hele axieweek gepland. Volg dus zeker de site om te zien wat er allemaal gaat gebeuren! Op 10 augustus is er een Reclaim the Streets. Afspraak is om 18u aan het Minnewaterpark (dicht bij het station). Na de Reclaim kan je nog gaan genieten van de afsluiter van Klinkers.
Elke dag lijkt een mogelijke ontruiming dichter te komen. Fabricom heeft nu echter veranderd van koers en wil eerst praten met de boskabouters/sters. Ze willen weten waarom het Lappersfront er nog steeds blijft en of er alternatieven kunnen uitgewerkt worden.
Een mooi alternatief zou natuurlijk zijn dat het bos blijft. Maar dat zien zij misschien niet zo zitten en dan dreigt de ontruiming. Daarom gaan we de druk opvoeren!
Allemaal afzakken naar Brugge dus! Kom kijken naar een prachtig stukje natuur waar Belgiƫs eerste bosbezetting doorgaat. Kom feesten op de Reclaim the Streets!