arch/ive/ief (2000 - 2005)

Internet club Links Nederlands
by uhuru_now Wednesday November 14, 2001 at 10:44 AM

Op Internetclub Links Nederlands aktieaankondigingen, verslagen, discussies, foto´s enz. Gratis open voor iedereen die tegen oorlog, onderdrukking, discriminatie, en uitbuiting is

De linkse Nederlandstalige Internet club op

http://clubs.yahoo.com/clubs/linksnederlands

is binnen korte tijd de grootste in de Yahoo! categorie Politics: Netherlands geworden.

Om lid te kunnen worden moet je je (gratis) opgeven op de Yahoo! site. Ga naar de club linksnederlands [zie hierboven URL]. Klik daar op "Join this club". Dan verschijnen formulieren voor yahoo! en de club. Vul die in, dan ben je lid; kunt posten, foto-albums bekijken, enz.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Aktielijst in Nederland is naast het aankondigen van aktiviteiten, ook diskussie mogelijk (mits niet door rechtse figuren).

Welkom, iedereen links van het politieke midden! Dit is de Internetclub voor wie tegen oorlog en milieuvervuiling is; tegen verrijking aan de ene kant, verarming aan de andere. Wij steunen akties voor een betere wereld en maken deze bekend. Deze club is niet sectarisch: van [in Nederlandse termen] linkervleugel van D66 tot anarchist of communist en alles daar tussen in. Racisme, sexisme, propaganda voor "zegeningen" van Bush of het kapitalisme, enz. zijn NIET welkom, en worden verwijderd. Taal is Nederlands; andere talen mogen op zich ook. Maar dan loop je het risico dat mede-leden je niet begrijpen. In deze kleurrijke club zijn leden uit Nederland, België, Spanje, Suriname, Aruba, Curaçao, Cuba, Verenigde Staten, Canada, Turkije, en Irak [landen van geboorte en/of tegenwoordig verblijf] vertegenwoordigd.