arch/ive/ief (2000 - 2005)

you can't kill us all
by Ringo Wednesday November 14, 2001 at 09:29 AM
you_cantkillusall@hotmail.com

Zaterdag 17 november te Heule (Kortrijk) vanaf 14.00 uur: You can't kill us all [een beurs voor mensen die een andere globalisering willen]

hallo iedereen.
Op zaterdag 17 november, vanaf 14 uur, start de globaliseringsbeurs "you can't kill us all", een beurs voor mensen die een andere globalisering willen. Wat is er zoal te doen?

Eddy Van Lancker (provinciaal secretaris ABVV West-Vlaanderen) opent met een (wat later zal blijken legendarische) speech.

De Vrije Markt:
De bedoeling is het breed publiek (op een andere manier dan deze waarop ze worden voorgesteld in de media) kennis te laten maken met de organisaties die actief zijn in de strijd voor een andere mondialisering, welke hun doelstellingen zijn,… Hebben tot nu toe oa toegezegd : Fonds voor Ontwikkelings Samenwerking, 11.11.11., Internationaal Verzet, Indymedia (die op het internet de beurs zullen uitzenden met interviews, reacties,…), ABVV-Jongeren, ATTAC, Bond Beter Leefmilieu, De Groene Waterman, Anti-Imperialistische Bond, Forum voor Vredesactie, Cuba 2003, Steungroep ATD Vierde Wereld, …De markt is open van 14u.00 tot 18u.00.

Debatten:
Er zijn 3-tal debatten over een economisch, een sociaal en een ecologisch thema. De Batjes beginnen om 15u.00 tot 18u.00.

Vuile Mong:
Vuile mong en zijn vieze gasten trakteren jullie op een optreden rond globalisering en Tobintax

Antikapitalistisch voedsel:
Er wordt een voedzame maaltijd uit de wereldkeuken verzorgd door een sociaal economieproject.

De Barricade:
Speaker's corner waar iedereen vrank en vrij een betoog kan houden over wat er hem of haar wel & niet aanstaat aan de huidige mondialisering. Doorlopend van 14u.00 tot 18u.00.

You Can't Kill Us All_FUIF
Zwaar feestje. Slaat toe vanaf 20u.30.

Voor meer informatie: http://www.youcantkillusall.be.tf of you_cantkillusall@hotmail.com

ð En nog veel meer : maar daar zijn we nog niet zeker van…