arch/ive/ief (2000 - 2005)

Nieuw front in de info-guerilla: www.BaTTL.nl
by Lupus Wednesday November 07, 2001 at 01:44 PM
Doofpot@BaTTL.nl

BaTTL.nl heeft niet de pretentie de waarheid te verkondigen. Ook verschaffen wij u niet het inzicht dat de wereld of de mensheid begrijpelijk maakt. Wij verspreiden slechts geluiden die wij van belang achten.

Nieuw front in de in...
battlkrantendef250x174.jpg, image/jpeg, 250x174

Sinds kort kent Nederland een nieuwe, onafhankelijke website dat een andere keuze biedt uit de vloedgolf van informatie die ons dagelijks overstroomt. Speciale aandacht gaat uit naar macro-economische ontwikkelingen, geo politieke verhoudingen, gewapende conflicten en veiligheids- en inlichtingenkwesties.
Geeft Chomsky een radio interview aan een Australisch station? Bericht het Nederlandse Noord-Hollands Dagblad over dubieuze praktijken rond de hogefluxreactor in Petten? Publiceert Edward Said een belangwekkend stuk in een Egyptisch weekblad? Zegt Hernando de Soto interessante dingen in een vraaggesprek met het personeelsblad van de Federale Bank van Minnesota? Het is te vinden op BaTTL.nl.

Deze maand wordt de site bovendien verrijkt met een literair paviljoen, waar nieuwe en oorspronkelijke proza en poëzie wordt gepubliceerd van auteurs als Jeroen Olyslaegers, Serge van Duijnhoven, Tommy Wieringa, Bart FM Droog en vele anderen.

BaTTL.nl wordt vrijwel dagelijks verrijkt.