arch/ive/ief (2000 - 2005)

Schurken lunchen met schurken
by pIET Tuesday October 02, 2001 at 08:11 PM

Staatsbezoek van President Poetin aan België en de Europese Unie: Conferentie 'Invest in Russia'

In het kader van het bezoek van de Russische president, Vladimir Poetin, vindt op 2 oktober in Brussel, in de Sheraton Tower op het Rogierplein, de internationale conferentie 'Invest in Russia' plaats.
De conferentie wordt georganiseerd door Interfax en de European Business Club in samenwerking met de Vneshtorgbank, de Adviesraad voor Buitenlandse Investeringen en Ernst&Young .

De conferentie staat in het teken van het verbeteren van het investeringsklimaat in Rusland. Zullen aanwezig zijn: vice-premier Viktor Khristenko, minister van economische ontwikkeling en handel van de Russische Federatie German Gref, voorzitter van de directieraad van het Centrale Federale Agentschap voor Districtsinvesteringen, Dimitry Yermakov, de president van de Vneshtorgbank, Yuri Ponomarev, de Directeur-Generaal van de Khrunichev Aerospace Works, Alexander Medvedev. Ook zullen vertegenwoordigers van Russische en buitenlandse bedrijven en van financiële en juridische organisaties van de Europese Unie de conferentie bijwonen.

Aleksander Medvedev, Algemeen Directeur van het Russische Centrum voor Ruimtevaart, zal een presentatie geven over huidige en toekomstige ruimtevaartprojecten van het Russische ruimtevaartprogramma voor de 21ste eeuw.

Tijdens de conferentie 'Investing in Russia', zullen ook een aantal van hun produkten worden voorgesteld (vliegtuigen, rakketten en mini-ruimtevaartstations) op de tentoonstelling aan de inschrijvingsbalie.

Het is de tweede keer dat zo'n conferentie wordt georganiseerd in het kader van een EU-staatsbezoek van Vladimir Poetin. De eerste conferentie werd op 25 september in Berlijn gehouden.

Eén van de inleidende sprekers is de Rt. Hon. Chris Patten, EU-Commissaris voor Buitenlandse Zaken.

De conferentie vindt plaats in de Sheraton Tower, Rogierplein, Brussel. De inschrijvingen voor afgevaardigden starten om 8.00u 's morgens.
Na de conferentie zal een gratis lunch aangeboden worden aan journalisten en afgevaardigden.

ots original text: Interfax Information Services en European Business Club
Beschikbaar op internet: http://www.newsaktuell.be

Voor meer informatie en accreditatie, contacteer:

Tel. +7 (095) 998-36-99 (GSM Maxim Yakovlev, Moskou)
of +44 (207) 467-27-32 (Victoria Roberts, Londen)

BEL DIE SCHURKEN OF GA OOK GRATIS LUNCHEN!!!