arch/ive/ief (2000 - 2005)

voorbereidingen voor eu-toppen
by brugse jongeren tegen racisme Monday August 13, 2001 at 03:15 PM
bjtr@pandora.be 0496/27 94 78 barrièrestraat 73 8000 Brugge

zat25-zon26 augustus: een tweedaagse aktietraining in Brugge als voorbereidingen voor de toppen, iedereen welkom!!! zat: 10-18 uur met 's middags belegde broodjes, 's avonds een vega-maaltijd verzorgd door de vrienden van "uitgezonderd", en daarna indymedia video over genua! zon 10-18 uur met 's middags belegde broodjes overnachtingen mogelijk als je iets laat weten

Voor mensen die weinig aan betogingen deelnemen kan oog in oog staan met het repressieapparaat erg beangstigend zijn. Wij bieden iedereen die dat wil de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een tweedaagse training in vreedzaam aktievoeren olv Hans lammerant (Forum voor vredesaktie) deze aktietraining helpt je jezelf voor te bereiden op confrontaties met "orde handhavers": hoe kan je een zitstaking praktisch uitwerken, hoe kan je je vreedzaam verzetten tegen arrestatie, wat gebeurt er bij een ondervraging, de zaterdag is er 's avonds een veganistische maaltijd (dankzij de vrienden van "Uitgezonderd"), en tonen de mensen van indymedia een video over genua. overnachtingen zijn mogelijk als je op voorhand iets laat weten.
de sessie's zijn de zaterdag en de zondag van 10 tot 18 uur met belegde broodjes 's namiddags


waar?
Het BJTR lokaal in het davelopark, ingang via de Zandberg straat

met de fiets:
aan de gentpoort steek je de ring over en neemt de generaal lemanlaan. Dan neem je rechts de davelostraat tot aan het rondpunt met een kunstwerkje in het midden, daar sla je rechts in, de volgende straat rechts is de zandberg.

met de bus vanaf het station:
neem bus nr.2 en vraag de buschauffeur te stoppen bij de halte in de zeventorenstraat. Je gaat terug naar de straat van waaruit de bus kwam en steekt de straat over, ga in het park binnen en ga op het geluid af.

met de auto:
de E40 Gent -Oostende richting kust volgen tot in Oostkamp (afrit9), vervolgens rechts afslaan tot aan een rondpunt. De tweede straat aan je rechterkant in tot je opnieuw aan een rond punt komt, daar de eerste straat rechts, over de brug, tot je aan een tweede, groene brug komt, je steekt de brug over en gaat rechtdoor over een rond punt, nu zit je normaal geziei in de "baron ruzettelaan", een tamelijk grote straat met een middenberm. Indien je deze niet hebt, vraag aan een voorbijganger waar de baron ruzettelaan is. je volgt de straat en slaat de 4e straat rechts in , de Lappersfortstraat. rechtdoor tot aan een T-splitsing. daar sla je links in en direct erna rechts in "de kleine kerkhofstraat" Die volg je tot je aan de "weidestraat" uitkomt met een park aan de overkant, je volgt die straat naar rechts tot aan een rond puntje daar neem je de straat aan de rechterkant (dries) en vervolgens kijkje aan de rechterkant vnaar een zijstraat met de fantastische naam de Zandberg

kom jer niet, bel dan op de gsm 0496/27 94 78

een gedetailleerd kaarje vind je op de website van de bjtr!!