arch/ive/ief (2000 - 2005)

Exxon Mobil (Esso): uitnodiging
by Stop Global Warming! Wednesday May 23, 2001 at 12:37 AM
stopglobalwarming@boycottexxonmobil.zzn.com

In Juli vindt er een Global Action Day plaats tegen Exxon Mobil. In vele steden op onze aardbol worden er akties georganiseerd. Ook online wordt er het één en ander gepland! Als opwarmertje kun je iedere week meedoen aan een Cyberaktie tegen één van de big businessmen... Deze week hebben we echter pauze... Tenminste wat heet pauze ?

Exxon Mobil (Esso): ...
targetesso.gif, image/gif, 792x612

We bereiden een cyberaktie voor die op Woensdag 30 Mei uitgevoerd gaat worden (Er wordt wereldwijd gemobiliseerd!).
Op de Exxon Mobil website vonden we namelijk de volgende uitnodiging : " de 119-e jaarlijkse vergadering van aandeelhouders van Exxon Mobil op Woensdag, 30 mei,2001 om 9.30 A.M. , Central Time (16.30 uur bij ons!) zijn jullie uitgenodigt om op het web, Lee R. Raymond, President en voorzitter, te vergezellen bij een live audio uitzending en diashow tijdens Exxon Mobil`s jaarlijkse aandeelhoudersvergadering".

Wij vinden het erg aardig van Exxon mobil om ons ALLEMAAL uit te nodigen en wij vinden dat we deze uitnodiging ALLEMAAL moeten aannemen. We kunnen op hun website gaan op http://www.exxonmobil.com op woensdag 30 mei om 16.30 uur en de diashow bekijken, berichten versturen op hun e-mail formulier over de situatie in Aceh (meer daarover in de engelstalige Articles & Background Information sectie van onze website), we kunnen via hun formulier de datum van de Global Action Day tegen Exxon mobil bekend maken en we kunnen Exxon Mobil vertellen wat we van deze greehouse gangsters vinden. En als er genoeg mensen tegelijkertijd op deze website zijn dan....