arch/ive/ief (2000 - 2005)

Actietraining Praag
by jnm Wednesday August 30, 2000 at 03:56 PM

9 - 10 september 2000 Ter voorbereiding van de protesten tegen het IMF en de Wereldbank in Praag eind september, organiseert de JNM een training in geweldloos actievoeren en basisdemocratische besluitvorming. Op het programma staan onder andere: ....

Actietraining Praag
9 - 10 september 2000

Ter voorbereiding van de protesten tegen het IMF en de Wereldbank in Praag eind september, organiseert de JNM een training in geweldloos actievoeren en basisdemocratische besluitvorming. Op het programma staan onder andere:

Inhoudelijke info over IMF/WB

Werken in affinity-groups

Omgaan met geweld, arrestaties en politie tactieken (traangas, waterkanonnen, enz.)

Tactische geweldloosheid

Uitbreiding en diversiteit van de beweging

Info over de juridische situatie in tsjechië

Consensus-besluitvorming: hoe en wanneer gebruiken?

Een volledige agenda zal ter plekke aanwezig zijn. Op vraag kunnen ook andere aspecten worden opgenomen. In ieder geval wordt de training ten zeerste aanbevolen voor allen die naar Praag gaan, in het bijzonder de deelnemers aan de internationale actiedag van 26 september.

De training zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september in de gebouwen van Elcker-Ik Antwerpen, Breughelstraat 31-33, Antwerpen. (zijstraat Lange Leemstraat, tram 8 halte Sint Vincentius, tram 8 kan men nemen aan station A'pen Berchem).

Start: 9 september, 10u 's morgens

Einde: 10 september, 's avonds

Kosten: geen (neem wel geld mee voor eten en drinken)

Slaapplaatsen trachten we te voorzien bij mensen thuis, dus wie iemand kent in A'pen waar hij terecht kan, zit alvast goed. Een slaapzak en een matje kunnen wel van pas komen.

SNEL INSCHRIJVEN AUB
(zodat we enigszins zicht hebben op het aantal deelnemers) OP NR.: 0497/18 52 40